Εργατικό Κέντρο: Συγκινητική η ανταπόκριση του λαού της Κεφαλονιάς- Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών ανάγκης για Τουρκία και Συρία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 08:38

Εργατικό Κέντρο: Συγκινητική η ανταπόκριση του λαού της Κεφαλονιάς- Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών ανάγκης για Τουρκία και Συρία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του λαού της Κεφαλονιάς στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τα θύματα του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία. Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές και μαθητές εισφέρουν από το υστέρημά τους, συγκεντρώνουν και συσκευάζουν ακούραστα τα υλικά αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι μόνο ο λαός σώζει το λαό.

Ήδη ως σήμερα, Κυριακή βράδυ, έχει συλλεχθεί ένας ιδιαίτερα σημαντικός όγκος ειδών που αναμένεται να αναχωρήσουν την Τρίτη προς παράδοση και η συλλογή συνεχίζεται όλη την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να προετοιμαστεί άμεσα και δεύτερη αποστολή.

Υπενθυμίζουμε ότι η παράδοση των υλικών γίνεται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9.00 ως τις 14.00 και Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννόησης, στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου στην Α.Τρίτση 119 στην παραλία Αργοστολίου ενώ στο Ληξούρι όλη την εβδομάδα 17.30 με 20.30 εκτός Κυριακής στο χώρο του πολιτιστικού Συλλόγου «Ανάκαρα» στο κτήριο του πρώην Υφαντουργείου ΒΕΣ.

Τα είδη που συλλέγονται είναι:

Κουβέρτες (όχι ρουχισμός), γάλα σε σκόνη, γάλα εβαπορέ, πάνες ενηλίκων, μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά, οροί, γάζες, λοιπά φάρμακα, είδη ατομικής υγιεινής, ξηρά τροφή.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

allilegyi 2allilegyi 3




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250