Η οικογένεια του Θεόφραστου Χαρτουλιάρη ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 08:58

Η οικογένεια του Θεόφραστου Χαρτουλιάρη ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος της

Θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας για το θλιβερό γεγονός που βιώνουμε, της απώλειας του Πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Θεόφραστου Χαρτουλιάρη.

Το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου μας για την Ιατρική φροντίδα που του παρείχαν με αγάπη, καθώς και το ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ. Δημήτριο για την παρουσία του στην εξόδιο ακολουθία, καθώς και τους Αξιοσέβαστους μας Ιερείς και τον Διάκονο. Τους εξαίρετους και αγαπημένους του Ιεροψάλτες Αγαθάγγελο Γεωργακάτο, Σπύρο Θεοτοκάτο και εκλεκτά μέλη των χορωδιών τους. Τον αγαπητό και σεβαστό μας Πατέρα Μάρκο Αποστολάτο και τον Καθηγητή και φίλο του Ναπολέοντα Μαραβέγια για τις εκφωνήσεις των εξαίρετων λόγων τους. Τον Δήμαρχό μας κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο για την τιμητική παρουσία και την αναφορά του στο διαδίκτυο. Τους Αγαπημένους του συναδέλφους Δασκάλους που παρέστησαν και έκλαψαν μαζί μας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Τους Πολιτευτάς και Δημοτικούς Συμβούλους, Α/Δημάρχους, Προέδρους Φορέων για την συμμετοχή τους και την παρουσία τους.

   Συγκινητική ήταν η παρουσία των αγαπημένων του μαθητών και μαθητριών από όλες τις περιοχές που είχε υπηρετήσει σαν δάσκαλος καθώς και τα λόγια αγάπης και σεβασμού στο διαδίκτυο γονέων και μαθητών. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλους όσους παρέστησαν, τους αγαπητούς μας φίλους, τους αγαπητούς Συγχωριανούς, τους αγαπητούς φίλους και συμμαθητές του, τον Σύλλογο Πεσσαδιάνων, τα Κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Τέλος το Γραφείο Τελετών των αγαπημένων του Μαθητών Σπύρου Φαμέλη και Δημητρίου Φραγκισκάτου για την αγάπη και τον σεβασμό τους στο Πρόσωπό του.

                                                                Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

                                                                         Η Οικογένειά του




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250