Απεβίωσε η Χρυσούλα Αντωνάτου - Ιδρυτικό μέλος του Αγίου Λουκά Ιατρού (Συμφερουπόλεως)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 13:28

Απεβίωσε η Χρυσούλα Αντωνάτου - Ιδρυτικό μέλος του Αγίου Λουκά Ιατρού (Συμφερουπόλεως)

Συλλυπητήρια Μηνύματα

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ –ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων-Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου» με αισθήματα οδύνης για την αδόκητη απώλεια της εκλεκτής κυρίας Χρυσούλας Αντωνάτου, ιδρυτικού μέλους και μέλους του Δ.Σ. της φιλανθρωπικής εταιρείας «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός» (Συμφερουπόλεως), συνάμα και με αισθήματα ευγνωμοσύνης για την ένθερμη συμβολή της στην μεγάλη δωρεά της εταιρείας για τον εξοπλισμό του Ιδρύματός μας με σύγχρονες κλίνες, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια της μεταστάσης καθώς και την ευχή ο παντεπόπτης Θεός να κατατάξει την ψυχή της επαξίως εν χώρα ζώντων.

Η Διοικούσα Επιτροπή

          

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)

Απεβίωσε χθές η προσφιλέστατη σε όλους μας Χρυσούλα Αντωνάτου. Ιδρυτικό μέλος της εταιρίας που συστήσαμε μαζί το 2009. Άνθρωπος με πολλά χαρίσματα εξέφρασε για όλους εμάς που την γνωρίσαμε και συνεργασθήκαμε στενά ,όλα τα χαρίσματα της παλιάς Κεφαλονίτισας. Με φυσική αρχοντιά στους τρόπους της, περιέβαλε τα πάντα γύρω της με καλοσύνη και οργάνωση και τάξη και χάρη.

Προσέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια της εταιρίας να συγκεντρώσει τις κλίνες του νοσοκομείου Αργοστολίου και του Γηροκομείου Ληξουρίου και με καθημερινή προσπάθεια στήριζε ανεπιτήδευτα όλο το έργο μέχρι σήμερα.

Με συμπάθεια και ευγένεια διαχειριζόταν για χρόνια την κίνηση των εξωνοσοκομειακών κλινών στις κατοικίες ασθενών σε όλο το νησί και  πανηγύριζε σε κάθε ευόδωση του σκοπού όσο μικρή κι αν ήταν. Πάντα «αόρατη», πάντα ουσιαστική χωρίς ίχνος βερμπαλισμού και με αποστροφή σε κάθε ανούσια ποταπότητα και δη στην αέναα  δημοσιοποιημένη φωτογράφηση.

Γνωρίσαμε, αγαπήσαμε, ωφεληθήκαμε και αποχαιρετούμε έναν υπέροχο δικό μας άνθρωπο. Όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να δεχθούμε την φιλία και την αγάπη της και την ανωτερότητά της ευχόμαστε ολόκαρδα «καλό παράδεισο», που είναι σίγουρα «καλός» γι αυτήν και τους συμπατριώτες μας σαν αυτήν.

Με τιμή

ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ

20230829 130305




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250