Ευχαριστήριο μήνυμα οικογένειας Μαρίας Κομποθέκρας-Κότσορου για την συμπαράσταση στο πένθος της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 18:01

Ευχαριστήριο μήνυμα οικογένειας Μαρίας Κομποθέκρας-Κότσορου για την συμπαράσταση στο πένθος της

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα χωριστά για την συμπαράσταση και την συμπόνια που μας απευθύνετε στην απόλυτη θλίψη που βιώνουμε από την πρόωρη απώλεια της λατρεμένης μας  μητέρας, αδελφής και θείας Μαρίας Κομποθέκρα- Κότσορου.

                Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην εξόδιο ακολουθία, στον ύστατο αποχαιρετισμό  και στο 40ήμερο μνημόσυνο,  για την επικοινωνία σας με τα παρηγορητικά λόγια, τα συλλυπητήρια μηνύματα και τη σκέψη σας, επισφραγίζοντας έτσι την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφατε για την Μαρία μας.

                Η Μαρία μας, άφησε πίσω της παρακαταθήκη σε όλους μας, την αγάπη της για τη ζωή, για την οικογένεια και για τους συνανθρώπους , την εργατικότητα της και την μόνιμη διάθεση της για ανιδιοτελή προσφορά. Θα την θυμόμαστε με το χαμόγελο της, την ειλικρίνεια και τη ευθύτητα των λόγων της, την χαρά της στη πρόοδο και τη μόρφωση, την αφοσίωση της στην επιστήμη στις αρχές και στις αξίες της, το πείσμα, το θάρρος και τη γενναιότητα της  στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της ζωής.

                Με τις θερμότατες ευχαριστίες μας.

               Η οικογένεια της   




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250