Συλλυπητήρια μηνύματα στην Ρόδη Κράτσα για την απώλεια του αδερφού της

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 18:18

Συλλυπητήρια μηνύματα στην Ρόδη Κράτσα για την απώλεια του αδερφού της

Παναγής Καππάτος

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην κα. Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για την απώλεια του πολυαγαπημένου της αδερφού Ιάκωβου (Μάκη).

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια

και στα οικεία του πρόσωπα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

Γιάννης Τρεπεκλής

Ο Γιάννης Τρεπεκλής και οι συνεργάτες του, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην κα Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και στους οικείους  της, για την απώλεια του αδελφού της. 

Γιάννης Τρεπεκλής
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

 

Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ και οι ωφελούμενοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην Περιφερειάρχη μας Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου για τον θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Επίσης, στον Γιώργο Κράτσα, πολύ καλό συνεργάτη της Ένωσης, ευχόμαστε να έχει πάντα την ευχή του θείου του και να είναι αυτός και η οικογένεια του καλά για να τον θυμούνται.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,     Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου  

Η Γενική Γραμματέας,   Σοφία Λασκούδη

Διονύσης Στανίτσας

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην κα. Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για την απώλεια του πολυαγαπημένου της αδερφού Γεράσιμου.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή συμπαραστεκόμαστε στο βαρύτατο πένθος τους και προσευχόμαστε να βρουν την εσωτερική δύναμη και το κουράγιο να αντέξουν τη μεγάλη δοκιμασία.

Εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου και εμού προσωπικά, εκφράζω και πάλι στην οικογένεια της και στους δικούς της ανθρώπους τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Διονύσης Στανίτσας
Δήμαρχος Ιθάκης




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250