Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Ερωτόκριτου Καραβιώτη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 19:41

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Ερωτόκριτου Καραβιώτη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΑΚΛΑΤΩΝ «ΠΑΝΑΙΤ ΙΣΤΡΑΤΙ-ΚΥΚΛΩΠΕΙΑ ΤΕΙΧΗ»     

Φαρακλάτα  3-1-2024

 Το Δ.Σ του συλλόγου μας,  εκφράζει τα ειλικρινή  του συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας και μέλους του Συλλόγου μας,  Έρη Καραβιώτη και ταυτόχρονα εκφράζει  την βαθιά  εκτίμηση  στην οικογένειά του και στους οικείους του .

Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Έρη Καραβιώτη και ταυτόχρονα, την βαθιά της εκτίμηση στα πρόσωπα της οικογένειάς του. Την Λίνα, Τον Σταύρο και την Έλενα.

ΕΔΑΚΙ - Aποχαιρετισμός στον συνάδελφο Eρωτόκριτο Kαραβιώτη

Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε τον εξαιρετικό και αγαπημένο συνάδελφό μας Ερωτόκριτο ( Έρη) Καραβιώτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Ο αιφνίδιος θάνατός του στερεί από την Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α. (πρώην Διαδημοτική Επιχείρηση Κεφαλονιάς & Ιθάκης) έναν άνθρωπο ευσυνείδητο, αισιόδοξο, εργατικό, ζεστό, συναδελφικό και αγαπητό σε όλους.

Ο οποίος διετέλεσε και Πρόεδρος του σωματείου μας και υπήρξε πάντα μαχητικός, πάντα μπροστά σε όλες τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις μας, προκειμένου η επιχείρηση αυτή να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της στους δημότες της Κεφαλονιάς μέχρι και σήμερα.

Θα μας λείψει πάνω από όλα το αισιόδοξο πηγαίο χαμόγελο του και το αστείρευτο χιούμορ του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Λίνα, στα παιδιά του Σταύρο και Έλενα , την υπόλοιπη οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό Ταξίδι φίλε μας Έρη!

Όλοι οι παλιοί σου συνάδελφοι από το 1997 που υπηρέτησες σε αυτήν την Επιχείρηση και που περάσαμε μαζί μια ζωή τα καλά και τα δύσκολα.

Οι παλιοί σου συνάδελφοι, συνταξιούχοι, αλλά και οι λίγοι παλιοί ενεργοί εναπομείναντες.

 

ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

Σύσσωμος ο σύλλογος μας Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Ερωτόκριτου Καραβιώτη, συζύγου της εφόρου του Δ.Σ. Λίνας Πολλάκη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές να είναι όλοι δυνατοί να τον θυμούνται.

Εκ του Δ.Σ.




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250