Ο Ευάγγελος Αγγελάτος στην αποστολή του Laguna Coast Foundation στο Νταβός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 13:00

Ο Ευάγγελος Αγγελάτος στην αποστολή του Laguna Coast Foundation στο Νταβός

«RawEvolution» - Ο νέος όρος στον τουρισμό

Την περασμένη εβδομάδα το οικονομικό φόρουμ του Νταβός, ξεκίνησε ως μια συνάντηση για ηγέτες κρατών, στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχων από όλους τους διεθνείς οργανισμούς προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πλανήτη και περίπλοκα ζητήματα στη διεθνή επικαιρότητα.

Εκεί για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ο όρος “RawEvolution” όπου ανοίγει το δρόμο για τον Τουρισμό 2.0.

Συγκεκριμένα τo Laguna Coast Foundation, κατά την διάρκεια εργασιών του Greek House Davos στο πλαίσιο του World Economic Forum 2024, παρουσίασε εκτενώς μέσω του επικεφαλής του στο τομέα υγείας του οργανισμού, Dr. Αθανάσιου Μπαδέκα, κατ’ αποκλειστικότητα, τον όρο του “RawEvolution”.

Στην αποστολή του Laguna Coast Foundation στο Davos εκτός του επικεφαλή  Αντώνη Πιτταρά και τον CFO Γιώργο Δημόπουλο, συμμετείχε και ο Κεφαλλονίτης Ευάγγελος Αγγελάτος όπου ενσωματώνει το μοντέλο αυτό στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με γνώμονα την περαιτέρω βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μορφή τουρισμού που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το περιεχόμενο των τουριστικών υπηρεσιών, να δώσει μια νέα κατευθυντήρια γραμμή στην οικοτουριστική ανάπτυξη και να οδηγήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της εθνικής οικονομίας από την αύξηση των εσόδων Τουρισμού τα επόμενα χρόνια.

Το “RawEvolution” αποτελεί ένα νέο στάδιο εξέλιξης του ανθρώπου, βασισμένο στα ακατέργαστα, αυθεντικά ερεθίσματα. Προσεγγίζοντας ολιστικά την φιλοσοφία του «ευζην» και βασιζόμενοι στην επιστημονική έρευνα, στοχεύουμε στην προσφορά μίας καινοτόμου εμπειρίας ελληνικής φιλοξενίας με κύριο στόχο την συνολική ευδαιμονία του επισκέπτη. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική κρίση, έχουν σοβαρή επίδραση στο σύγχρονο άνθρωπο, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Ως λύση σε αυτό το σύγχρονο πρόβλημα και εμπνευσμένοι από την Αναγεννητική Ιατρική και τον βιωματικό τουρισμό, σχεδιάσαμε ένα νέο concept εμπειριών με γνώμονα την ουσιαστική εξέλιξη των επισκεπτών μας, προωθώντας την Ελλάδα ως ένα επαναστατικό Health Tourism Destination για όλο το χρόνο. Αλληλοεπιδρώντας με σεβασμό προς το περιβάλλον και ωφελούμενοι από το θεραπευτικό κλίμα της περιοχής, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να εντρυφήσουν στον πλούσιο πολιτισμό της χώρας μας ενώ παράλληλα θα βιώσουν τα σωματικά και πνευματικά οφέλη του ατομικού τους επαναπροσδιορισμού.




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250