Κοτόπουλο με σάλτσα τομάτας
Σιγουρέψου ότι έχεις:
- 2 στήθη κοτόπουλου
- Ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι μαυροδάφνη
- 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη σε λάδι
- 1 σπιτική τομάτα Pummaro
- Aλάτι και πιπέρι
Ξεκινάμε!
- 1 Σόταρε τα φιλέτα και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο
- 2 Αφού σοταριστούν για 10 λεπτά, ρίξε το Pummaro
- 3 Άφησε τα φιλέτα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου και σέρβιρε ραντίζοντας κάθε κομμάτι κοτόπουλου με επιπλέον ελαιόλαδo.
Καλή όρεξη!
cookoo.gr
Μοιράσου: