Απάντηση Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς σε δημοσίευμα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 14:29

Απάντηση Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς σε δημοσίευμα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Είναι προφανές ότι το δημοσίευμα της 1/5/2023 στον ιστότοπο «Εφημερίδα Κεφαλονιά» το οποίο αβασάνιστα και ανερυθρίαστα προσπαθεί να εμπλέξει στο αήθες πολιτικό παίγνιο που βιώνουμε τελευταία τον

Δικηγορικό Σύλλογο Κεφαλληνίας, για γεγονότα που αφορούν σε χρόνο προγενέστερο, πέραν της επταετίας, εκπορεύεται από κίνητρα που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια ούτε και με το συμφέρον του Συλλόγου και των μελών του.

Τα όσα αναφέρονται δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

Όσο δε με αφορά, οφείλω να ενημερώσω τους εμπνευστές και συντάκτες του δημοσιεύματος ότι στην πρώτη εκ των αναφερόμενων Γενικών Συνελεύσεων αποχώρησα πριν την ολοκλήρωσή της, στη δε δεύτερη δεν ήμουν καν παρών, όπως αυτά προκύπτουν από τα Πρακτικά των σχετικών Γ.Σ. Είναι συνεπώς παντελώς ψευδή και συκοφαντικά και τα για εμένα αναφερόμενα.

Για πρώτη και τελευταία φορά απευθύνω έκκληση αλλά και αυστηρή προειδοποίηση προς όλους να μην εμπλέξουν ξανά, πρώτιστα το Σύλλογο του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω, τα μέλη του και ακόλουθως το πρόσωπό μου στις προσωπικές, πολιτικές  ή οποίες άλλες επιδιώξεις και σκοπιμότητές τους.

Σε διαφορετική περίπτωση η αντίδραση και η απάντησή μου δεν θα είναι σε επίπεδο διάψευσης αλλά σε εντελώς διαφορετικό.

Σάββας Π. Σαββαόγλου

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας & Ιθάκης




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

00 inkefalonia general ad 300X250