ΕΚΚΙ- Κάλεσμα σε σύσκεψη για την οργάνωση του εορτασμού για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 08:04

ΕΚΚΙ- Κάλεσμα σε σύσκεψη για την οργάνωση του εορτασμού για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Κ.-Ι. καλεί τα Σωματεία του Ιδιωτικού τομέα, του Δημοσίου Τομέα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα μαθητικά συμβούλια, τους συλλόγους των αυταπασχολούμενων, των αγροτοκτηνοτρόφων, των συνταξιούχων, όλους τους μαζικούς φορείς του νησιού μας σε σύσκεψη για την οργάνωση του αγωνιστικού εορτασμού των 50 χρόνων από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου το Σάββατο 4 Νοέμβρη και ώρα 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ. στην Α.Τρίτση 119, στο Αργοστόλι.

Η επέτειος των 50 χρόνων από το Πολυτεχνείο πραγματοποιείται τη στιγμή που στην Παλαιστίνη διαπράττεται ένα ακόμα ιμπεριαλιστικό έγκλημα, που απειλεί με γενικότερη πολεμική ανάφλεξη όλη την περιοχή. 

Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου μας διδάσκει ότι ο αγώνας του λαού και της νεολαίας "φώτισε" και τους πιο σκοτεινούς καιρούς! Κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος απέναντι στους αγώνες του λαού μας. Μας δείχνει τον δρόμο της σύγκρουσης με το σύστημα, τις απαγορεύσεις και την καταστολή, μας δείχνει τη δύναμη του οργανωμένου κινήματος. Ότι το σύνθημα "Έξω αι ΗΠΑ - Έξω το ΝΑΤΟ" είναι επίκαιρο, ότι ο αγώνας για την ειρήνη και φιλία των λαών συνεχίζεται ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Με το σύνθημα "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία" μας δείχνει τον δρόμο ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό!

Όλοι στον αγώνα!

 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250