Τέως υποθηκοφύλακας - Προϊσταμένη Μεταβατικού Κτηματολογικού Γραφείου Αργοστολίου: Ευχαριστήριο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 11:03

Τέως υποθηκοφύλακας - Προϊσταμένη Μεταβατικού Κτηματολογικού Γραφείου Αργοστολίου: Ευχαριστήριο

Τέλος εποχής για το Υποθηκοφυλακείο και μεταβατικό Κτηματολογικό Γραφείο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ μετά την ένταξή του στο ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023.

Μετά την απόφασή μου να μην παραμείνω στο φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και να επιλέξω τον διορισμό μου ως συμβολαιογράφος στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα αρχικά τους συνεργάτες μου και ειδικότερα την κ. Γαρμπή, την κ. Δελακα καθώς και την κ. Κόγκα για την εργατικότητά τους για το ήθος τους το ακέραιο του χαρακτήρα τους που συνέβαλαν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίες στην οποία υπηρέτησα και εγώ ως Υποθηκοφύλακας και Προϊσταμένη Μεταβατικού Κτηματολογικού Γραφείου Αργοστολίου.

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε ολόκληρο το νομικό κόσμο δικηγόρους, συμβολαιογράφους δικαστικούς επιμελητές για την άψογη συνεργασία μας καθώς και τους λοιπούς επιστημονικούς κλάδους μηχανικούς λογιστές καθώς και μεσίτες.

Πολλές ευχαριστίες επίσης στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και στους πολίτες που με κατανόηση αποδέχθηκαν είτε την απευθείας εξυπηρέτησή τους είτε την δικαιολογημένη και αιτιολογημένη τυχόν καθυστέρηση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ

Με εκτίμηση

ΑΝΝΑ ΚΑΣΔΕΡΙΔΟΥ 

ΤΕΩΣ Υποθηκοφύλακας-Προισταμένη ΜΚΓ Αργοστολίου




 

336x280px6

 

16122257999808197650 2

 

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250