Υγεία
Κορονοϊός: Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια το πρώτο κρούσμα – «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία»
Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την ημέρα που η Ελλάδα κατέγραψε το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού.
Το ελληνικό υπερτρόφιμο που θωρακίζει την άμυνα και ρυθμίζει πίεση και χοληστερόλη
Ό,τι είναι superfood, δε χρειάζεται να μας είναι και ξένο - Δοκιμάστε αυτό το ελληνικό παραδοσιακό προϊόν, με τα πολύτιμα οφέλη για τον οργανισμό
Γυαλιά οράσεως με voucher έως 220 ευρώ: Οι δυο τρόποι για να ωφεληθείτε από την παροχή
Δύο οργανισμοί περίθαλψης, ο ΕΟΠΥΥ και ο ΕΔΟΕΑΠ παρέχουν voucher στους ασφαλισμένους τους για την αγορά γυαλιών οράσεως, της τάξεως των 100 και 120 ευρώ αντίστοιχα
Πες αντίο στα προβιοτικά με ένα χειμερινό φρούτο που κάνει θαύματα στο έντερο
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αυτό το φρούτο είναι που αγαπά το έντερό σου!
Ποιες προληπτικές εξετάσεις πρέπει να κάνουμε μετά τα 40
Η πρόληψη σώζει ζωές, το έχουμε ακούσει πολλές φορές και είναι μια μεγάλη αλήθεια. Γι’ αυτό και οι προληπτικές εξετάσεις δεν πρέπει να αμελούνται.
Ο «τιμοκατάλογος» του υπουργείου Υγείας: Τρία ευρώ για κάθε ακτινογραφία και ένα ευρώ το παραπεμπτικό για αίματος
Οι αυξήσεις στα φάρμακα ήταν μόνο η αρχή, φαίνεται: Η πρόταση του υπουργείου Υγείας για «χαράτσι» στις διαγνωστικές εξετάσεις
Άνοια: Ο γνωστός ιός που διπλασιάζει τον κίνδυνο – Φορείς το 80% των ανθρώπων
Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι πληγές που προκαλεί ο επιχείλιος έρπης μπορεί να είναι πολύ πιο επικίνδυνες από όσο φαίνονται και να απειλούν ακόμη και την υγεία του νου - Μάθετε περισσότερα
Τι έδειξε η μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει για τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του Covid
Τα εμβόλια δείχνουν να ανεβάζουν ελαφρώς την πιθανότητα θρομβώσεων και σπάνιων παθήσεων της καρδιάς και του εγκεφάλου, η Covid όμως ανεβάζει τον κίνδυνο πολύ περισσότερο.
Κολπική μαρμαρυγή: Η βιταμίνη που μειώνει τον κίνδυνο πάνω από 30%
Μια βιταμίνη με πολλαπλά οφέλη για την υγεία θωρακίζει την καρδιά των ηλικιωμένων από τη συχνότερη αρρυθμία
Αυτό είναι το καλύτερο μαγειρικό λάδι μετά το ελαιόλαδο
Ποιο λάδι είναι κατάλληλο για τη διατροφή σου; Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο μαγειρέματος που κάνεις. Το σημείο βρασμού ενός λαδιού, το οποίο είναι το σημείο, όπου το λάδι αρχίζει να καίγεται και να καπνίζει, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη…